سیب

نام فارسی: سیب
نام انگلیسی: Apple
نامهای دیگر: Malus Domestica – Gala
نام علمی: Malus Domestica

دسته:

توضیحات

سيب گياهي به شکل درختچه يا درخت کوتاه با شاخه هاي بدون تيغ و برگهای ساده، تخم مرغی با لبه دالبر و راس تيز و کوتاه است که در سطح زيرين برهنه و بدون کرک و در سطح رويي کرک دار است.
گلهای سيب دير شکوفا می شوند، اين گياه در مقايسه با ساير درختان ميوه کمتر در معرض خطر سرمازدگي قرار می گيرد.

منابع:

  • سایت نارگیل
  • glassy-garden.com
  • pfaf.org

توضیحات تکمیلی

5. خانواده

26. بازه اقلیمی

, , , , , , , , ,

6. فرم

9. تراکم شاخه و برگ

22. وضعیت ریشه

49. روش تکثیر

57. شکل پذیری (توپیاری)

64. کاربردهای منظرین

65. ویژگی خاص

, ,

66. دسترسی تجاری

16. حداقل پهنا

14. حداقل ارتفاع

34. فواصل کاشت

19. نوع برگ

18. وضعیت برگ

21. رنگ برگ

23. رنگ گل

25. رنگ میوه

28. نیاز به نور

27. نیاز به آب

47. نیاز به هرس

40. نیاز به زهکشی

10. چرخه زندگی

12. سرعت رشد

46. زمان گلدهی

13. ماندگاری گل

50. زمان تکثیر با بذر

48. زمان هرس

31. نوع خاک به لحاظ فیزیکی

30. دانه بندی خاک

32. نوع خاک به لحاظ شیمیایی

41. تحمل خشکی یا بی آبی

43. حداقل دمای تحمل

37. مقاومت در برابر آفت

36. مقاومت در برابر آلودگی هوا

45. حداکثر دمای تحمل

39. آللوپاتی

38. حساسیت زایی

61. خوشبویی

60. خاصیت دارویی

59. قابلیت خوردن

42. میزان تعرق

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “سیب”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *